Cara Daftar Ahli Shaklee Yang Mudah

Bismillahirrahmanirrahim, hari ini saya akan kongsikan Cara Daftar Ahli Shaklee yang mudah diikuti oleh anda. Jika anda berminat sila ikuti cara daftar ahli Shaklee  yang berikut.

Terdapat 3 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Anda boleh memilih salah satu daripada langkah-langkah berikut :

Tiga cara mudah daftar ahli Shaklee

1 ) Isi borang daftar ahli Shaklee online. Isikan butir-butir peribadi anda di >>>>>>>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

2) SMS atau Whatsapp “Daftar Ahli” ke 017-9050763

3) Walk-In ke cawangan berdekatan dan isi borang pendaftaran secara manual

Untuk mengetahui cawangan Shaklee terdekat anda boleh klik di Cawangan Shaklee di Malaysia.

Kelebihan Mendaftar Ahli Dengan SuperStarzFamily

Kenapa anda perlu memilih untuk membuat pembelian dan pendaftaran ahli dengan saya berbanding pengedar Shaklee yang lain?

Saya berada di dalam kumpulan sokongan yang bernaung di bawah Master Salwa dan Master Ithnain. Beliau merupakan pengguna yang mempunyai pengalaman lebih 20 tahun menggunakan produk Shaklee. Selain itu beliau juga merupakan pengedar Shaklee yang berjaya menaiki rank tertinggi dalam bisnes Shaklee hanya dalam masa lebih kurang 7 bulan.

Master Salwa mempunyai latar belakang pelajaran di dalam bidang perubatan. Oleh itu, pengetahuan dan pengalaman yang luas dalam bidang kesihatan. Selain daripada itu, kumpulan SuperStarzFamily mempunyai akses ekslusif kepada pakar perubatan, dimana banyak bengkel kesihatan dan nutrisi di jalankan untuk memastikan kami bukan sahaja menjual produk tetapi juga mempunyai pengetahuan dan ilmu yang mencukupi untuk membantu memahami masalah yang ingin diselesaikan oleh pelanggan.

Sebagai tambahan, kami juga mempunyai akses langsung kepada pakar nutrisi syarikat Shaklee sendiri dimana beliau akan mengadakan sesi perkongsian dan bengkel nutrisi berkenaan produk. Ini membantu pengedar seperti kami lebih memahami fungsi dan cara sesuatu produk bekerja dan kebaikan yang akan diperolehi oleh pengguna produk tersebut.

Shaklee menyediakan platform pembelian secara online untuk memudahkan urusan pembelian antara pengedar dan pelanggan. Walaubagaimanapun, saya ada menyediakan stok untuk memenuhi keperluan pelanggan yang ingin mendapatkan barangan dengan kadar segera.

Saya juga menyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda. Perkhidmatan pengeposan juga disediakan bagi pelanggan seluruh Malaysia.

Jika anda mempunyai kekangan masa atau pun tiada cawangan berdekatan dengan anda, hubungi saya melalui whatsapp atau SMS.

 

One Reply to “Cara Daftar Ahli Shaklee Yang Mudah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *